Nimi:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:

Mönkijät Tahkolla

Kalustoksi olemme valinneet Can Am - tieliikennekäyttöiset traktorimönkijät. Asiakaskäytössä on monipuoliset, mukavat ja helppokäyttöiset Outlander L450 -mönkijät luotettavilla ja suorituskykyisillä Rotax- moottoreilla (38 hv). Opaskäyttöön olemme valinneet Can Am L 570 -mallin pohjapanssarilla ja Wandan renkailla. Näillä ajoneuvoilla maastoajokokemus on entistä parempi! Mönkijät liikkuu vain oppaan kanssa Tahkon toimipisteeltä.

  MÖNKIJÄSAFARI

 
Hlöt: Alkamisajankohta:: Hinta: 109 €/hlö

Nuotiokierros
Kesto: 2 h
Ryhmäkoko: 3-20 henkilöä
Hinta: 109 €/ kuljettaja
89 €/ matkustaja

Tämä mukava mönkijäretki sopii hyvin ensikertalaiselle. Mönkijällä ajaen pääsee liikkumaan luonnossa juuri sopivan vauhdikkaasti – ajamisen ilo ja pieni jännityskin säilyvät mutta samalla ehtii nauttia kauniista maisemista! Retken aikana pysähdymme nauttimaan retkieväät nuotiolla.

  MÖNKIJÄSAFARI JA KÖYSILASKEUT.

 
Hlöt: Alkamispäivä: Hinta: 120 €/hlö

Mönkijäsafari ja köysilaskeutuminen
Kesto: 3-4 h
Ryhmäkoko: 3-20 henkilöä
Toteutuspaikka: Tahko
Hinta: 120 €/kuljettaja
90 €/ matkustaja

Tämä safari tarjoaa takuuvarmoja elämyksiä! Ajamme mönkijöillä vaihtelevassa maastossa kulkevaa reittiä pitkin metsän siimekseen, jossa odottaa haaste: köysilaskeutuminen jyrkänteeltä. Laskeutuminen on jännittävää ja tarjoaa adrenaliinipiikin paatuneimmallekin hurjapäälle!Laadukkaan välineistömme ja ammattitaitoisen oppaamme kanssa laskeutuminen on myös ehdottoman turvallista. Laskeutumisvuoroa odotellessa voi kaikessa rauhassa nauttia retkieväitä nuotiolla. Kun kaikki ovat päässeet jyrkänteeltä alas ja eväät on syöty, huristelemme mönkijöillä takaisin lähtöpaikalle.

  MÖNKIJÄSAFARI JA AMPUMARATA

 
Hlöt: Alkamispäivä: Hinta: 180 €/hlö

Mönkijäsafari ja ampumarata
Kesto: 3-3,5 h
Ryhmäkoko: 3-20 henkilöä
Toteutuspaikka: vain Tahko
Hinta: 180 €/kuljettaja
130 €/matkustaja

Ajamme mönkijöillä mukavaa maastoreittiä pitkin Tahkon läheisyydessä sijaitsevalle ampumaradalle, missä ammattitaitoinen ammunnanvalvoja ottaa meidät vastaan. Lyhyen teoriaosuuden jälkeen pääsemme ampumaan elokuvista tutuilla aseilla (movie guns). Ampuminen on hauskaa ja haastavaakin, mutta jokainen saa varmasti nauttia osumista! Makkaranpaiston ja mehujen lomassa käydään tulokset läpi.Eväshetken jälkeen käännämme mönkijät paluusuuntaan ja ajamme takaisin Tahkolle.

 ERÄMAASAFARI 4 PV

 
vrk: Alkamispäivä: Hinta: 1895 €/kpl

Pohjois-Savon upeissa järvimaisemissa ajellaan mönkijöillä niin, että rapa roiskuu, välillä istuskellaan nuotiolla ja kalastetaan. Luonnon keskellä mieli rauhoittuu ja kiire katoaa. Koe Järvi - Suomen luonto täysin uudella tavalla. Safaripakettiin sisältyy kuljetukset, ruokailut, majoitus sekä mahdollisuus kalastaa, saunoa ja uida. Puhtaat järvivedet, luonnon hiljaisuus ja jännitys samassa paketissa.

Lähdemme matkaan Tahkon matkailukeskuksesta kohti Rautavaaraa. Matka jatkuu yhä syvemmälle erä- ja järvimaisemiin ja pian olemmekin perillä Rautavaaran Metsäkartanolla. Metsäkartano on luontomatkailukeskus erämaajärven rannalla. Seuraavana aamuna seikkailu jatkuu Rautavaaran erämailla. Rautavaaralta siirrymme parin yön jälkeen takaisin Tahkolle, jossa odottaa mukavuuksin varustelut Luxus-mökit, rantasauna ja päätösillallinen. Safarilla mahdollisuus tutustua myös tukkilaiselämään ja suopotkupalloon.

Päivä 1 (~180 km)
Teidät haetaan hotellistanne (Tahko/ Kuopio) tai lentokentältä (Kuopio). Aloitamme maittavalla lounaalla Tahkolla, josta siirrymme safaritalolle.
Valmistelut safaritalollamme: saatte käyttöönne ajovarusteet (haalarit, saappaat, ajohanskat) ja vesitiiviin pussin henkilökohtaisille varusteille, joita tarvitsette matkan aikana. Muut matkatavaranne jäävät säilytykseen safaritalolle Tahkolle. Turvallisuus- ja ajo-ohjeiden läpikäynti ryhmässä. Siirtyminen kuljetuksella safarin lähtöpaikalle.

Ajamme Rautavaaran maisemissa - Pysähdymme nuotiolla syömään eväitä. - Rautavaaralla, Metsäkartanon luontokeskuksessa majoitumme majataloon. - Saunomista ja illallinen Metsäkartanossa - Majoitus 2-4 hh

Päivä 2 (~150 km)
Aamiainen majatalolla. Maittavan aamiaisen jälkeen pakkaamme mukaan makuupussit ja opas käy läpi päivän ohjelman. Ajamme mönkijöillä Järvi-Suomen kauniissa erämaaluonnossa, nautiskellen ajosta vaihtelevassa maastossa.

Maastolounas: Pysähdymme valmistamaan eräruokaa järven rantaan. Samalla on mahdollisuus kalastaa ja uida. Illaksi saavumme majapaikkaan. Illallinen nautitaan ”luonnon helmassa”, suurin osa ruoasta on luonnonantimia tai paikallista lähiruokaa. Yöpyminen ja illallinen ”keskellä ei mitään” voi olla yksi matkan kohokohta. Nautit hiljaisuudesta ja luonnonrauhasta ennen kokemattomalla tavalla. Sauna ja yöpyminen.

Päivä 3 (150 km)
Aamiainen, jonka jälkeen ajamme vaihtelevaa reittiä, matkalla näemme upeita vaara- ja järvimaisemia. Välillä pysähdymme nauttimaan lounaasta. Saavuttuamme takaisin Metsäkartanolle, aloitamme siirtymisen takaisin kohti Tahkon matkailukeskusta. Nyt on aika levätä safarireissun päätteeksi!

Tahkolla majoitumme Lomakylän hulppeissa mökeissä ja saunomme rantasaunassa. Päätösillallisen nautimme lomakylän ravintolassa, jossa osallistujat saavat Suuren Seikkailun Sertifikaatin.
Majoitus 2-4hh

Päivä 4
Aamiainen mökeissä. Kuljetus lentokentälle / rautatieasemalle Kuopiossa

VARAUSEHDOT Enimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä sekä opas. Safari sopii normaalikuntoisille. Huomioittehan matkan keston, tämä seikkailu on tarkoitettu ajohaluisille. Safaria varten varaamme käyttöönne asianmukaiset ajovarusteet ja ajosaappaat. Tarvitsemme siksi etukäteen tietoomme vaatekokonne. Omia päällysvaatteita ei tarvita safarin aikana, mutta pakkaattehan mukaan mukavat vaatteet haalarin alle sekä muutaman vaihtovaatekerran ajovarusteiden alle; toimivat urheilu-alusasut. Kaikki mönkijät on vakuutettu, mutta kuljettajan omavastuuosuus hänen itse aiheuttamastaan mönkijävahingosta on 800 euroa. Pidätämme oikeuden ohjelma-, hinta-, kesto- tai kuljetusmuutoksiin ilman ennakkovaroitusta. Sama pätee myös sääolosuhteista johtuviin ohjelmanmuutoksiin.

Kesto 4 vrk
Hinta 1895 € / henkilö. Ajomatka noin 500km
Vähintään 2 henkilöä / varaus