FI | ENJärvi-Suomen safari 4 vrk
Järvi-Suomen safari 4 vrk
Järvi-Suomen safari 4 vrk

Järvi-Suomen safari 4 vrk


1895.00


/ hlö

Pohjois-Savon upeissa järvimaisemissa ajellaan mönkijöillä niin, että rapa roiskuu, välillä istuskellaan nuotiolla ja kalastetaan. Luonnon keskellä mieli rauhoittuu ja kiire katoaa. Koe Järvi - Suomen luonto täysin uudella tavalla.

Safaripakettiin sisältyy kuljetukset, ruokailut, majoitus sekä mahdollisuus kalastaa, saunoa ja uida. Puhtaat järvivedet, luonnon hiljaisuus ja jännitys samassa paketissa.

Lähdemme matkaan Tahkon matkailukeskuksesta kohti Rautavaaraa. Matka jatkuu yhä syvemmälle erä- ja järvimaisemiin ja pian olemmekin perillä Rautavaaran Metsäkartanolla. Metsäkartano on luontomatkailukeskus erämaajärven rannalla. Seuraavana aamuna seikkailu jatkuu Rautavaaran erämailla. Rautavaaralta siirrymme parin yön jälkeen takaisin Tahkolle, jossa odottaa mukavuuksin varustelut Luxus-mökit, rantasauna ja päätösillallinen. Safarilla mahdollisuus tutustua myös tukkilaiselämään ja suopotkupalloon.

Päivä 1 (~180 km)
Teidät haetaan hotellistanne (Tahko/ Kuopio) tai lentokentältä (Kuopio). Aloitamme maittavalla lounaalla Tahkolla, josta siirrymme safaritalolle.
Valmistelut safaritalollamme: saatte käyttöönne ajovarusteet (haalarit, saappaat, ajohanskat) ja vesitiiviin pussin henkilökohtaisille varusteille, joita tarvitsette matkan aikana. Muut matkatavaranne jäävät säilytykseen safaritalolle Tahkolle. Turvallisuus- ja ajo-ohjeiden läpikäynti ryhmässä. Siirtyminen kuljetuksella safarin lähtöpaikalle.

Ajamme Rautavaaran maisemissa - Pysähdymme nuotiolla syömään eväitä. - Rautavaaralla, Metsäkartanon luontokeskuksessa majoitumme majataloon. - Saunomista ja illallinen Metsäkartanossa - Majoitus 2-4 hh

Päivä 2 (~150 km)
Aamiainen majatalolla. Maittavan aamiaisen jälkeen pakkaamme mukaan makuupussit ja opas käy läpi päivän ohjelman. Ajamme mönkijöillä Järvi-Suomen kauniissa erämaaluonnossa, nautiskellen ajosta vaihtelevassa maastossa.

Maastolounas: Pysähdymme valmistamaan eräruokaa järven rantaan. Samalla on mahdollisuus kalastaa ja uida. Illaksi saavumme majapaikkaan. Illallinen nautitaan ”luonnon helmassa”, suurin osa ruoasta on luonnonantimia tai paikallista lähiruokaa. Yöpyminen ja illallinen ”keskellä ei mitään” voi olla yksi matkan kohokohta. Nautit hiljaisuudesta ja luonnonrauhasta ennen kokemattomalla tavalla. Sauna ja yöpyminen.

Päivä 3 (150 km)
Aamiainen, jonka jälkeen ajamme vaihtelevaa reittiä, matkalla näemme upeita vaara- ja järvimaisemia. Välillä pysähdymme nauttimaan lounaasta. Saavuttuamme takaisin Metsäkartanolle, aloitamme siirtymisen takaisin kohti Tahkon matkailukeskusta. Nyt on aika levätä safarireissun päätteeksi!

Tahkolla majoitumme Lomakylän hulppeissa mökeissä ja saunomme rantasaunassa. Päätösillallisen nautimme lomakylän ravintolassa, jossa osallistujat saavat Suuren Seikkailun Sertifikaatin.
Majoitus 2-4hh

Päivä 4
Aamiainen mökeissä. Kuljetus lentokentälle / rautatieasemalle Kuopiossa

VARAUSEHDOT Enimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä sekä opas. Safari sopii normaalikuntoisille. Huomioittehan matkan keston, tämä seikkailu on tarkoitettu ajohaluisille. Safaria varten varaamme käyttöönne asianmukaiset ajovarusteet ja ajosaappaat. Tarvitsemme siksi etukäteen tietoomme vaatekokonne. Omia päällysvaatteita ei tarvita safarin aikana, mutta pakkaattehan mukaan mukavat vaatteet haalarin alle sekä muutaman vaihtovaatekerran ajovarusteiden alle; toimivat urheilu-alusasut. Kaikki mönkijät on vakuutettu, mutta kuljettajan omavastuuosuus hänen itse aiheuttamastaan mönkijävahingosta on 800 euroa. Pidätämme oikeuden ohjelma-, hinta-, kesto- tai kuljetusmuutoksiin ilman ennakkovaroitusta. Sama pätee myös sääolosuhteista johtuviin ohjelmanmuutoksiin.

Kesto 4 vrk
Hinta 1895 € / henkilö. Ajomatka noin 500km
Vähintään 2 henkilöä / varaus

Aktiviteetit, Mönkijäsafarit, Moottoriaktiviteetit
TARJOUSPYYNTÖ - Järvi-Suomen safari 4 vrk -

a 1895.00 / hlö

 Haluan myös tarjouksen majoituksesta ryhmälleni

 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen