FI | ENMönkijäsafari ja köysilaskeutuminen


140.00


hlö / kuljettaja

Tällä safarilla takuuvarmoja elämyksiä! Ajamme mönkijöillä vaihtelevassa maastossa kulkevaa reittiä pitkin metsän siimekseen leiriin, jossa odottaa haaste: köysilaskeutuminen jyrkänteeltä.

Kesto:  3 h
Ryhmäkoko: 3-14henkilöä
Toteutus Tahkolla
Hinta: 120 €/kuljettaja, 90 €/ matkustaja. Asiakaskäytössä on 7 kpl mönkijöitä. Mikäli hlö määrä on suurempi kuin 7, osa voi olla matkustajana ja kuljettajaa vaihtaa paluumatkalle, jolloin kaikki pääsevät ajamaan.
Hinta sis. makkarat (l, g) ja mehut nuotiolla.

Toteutus: Ennakkotilauksesta ryhmille

Safari sisältää mönkijällä ajoa vaihtelevassa maastossa sekä köysilaskeutuminen kalliolta. Laskeutuminen on jännittävää ja tarjoaa adrenaliinipiikin paatuneimmallekin hurjapäälle! Laadukkaan välineistömme ja ammattitaitoisen oppaamme kanssa laskeutuminen on myös ehdottoman turvallista. Laskeutumisvuoroa odotellessa voi kaikessa rauhassa nauttia retkieväitä nuotiolla. Kun kaikki ovat päässeet jyrkänteeltä alas ja eväät on syöty, huristelemme mönkijöillä takaisin lähtöpaikalle.

Lisätiedot: Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla.  Meiltä saat ajovarusteet, eli ajoasun, kypärän ja hanskat. Varaa mukaan mukavat vaatteet ajopuvun alle( t-paita, collegegeasut tms. sään mukaan) sekä ulkoiluun sopivat kengät, maastokengät tms. (varakenkinä saatavilla kumppareita)

Asiakaskäytössä on monipuoliset, mukavat ja helppokäyttöiset Outlander L450 -mönkijät luotettavilla ja suorituskykyisillä Rotax- moottoreilla (38 hv). Opaskäyttöön olemme valinneet Can Am L 570 -mallin pohjapanssarilla ja Wandan renkailla. Näillä ajoneuvoilla maastoajokokemus on entistä parempi! Mönkijät liikkuu vain oppaan kanssa Tahkon toimipisteeltä.

Mönkijäsafarit

 

Aktiviteetit, Mönkijäsafarit, Moottoriaktiviteetit, Polttarit
TEE VARAUS TUOTTEESEEN - Mönkijäsafari ja köysilaskeutuminen -

« Helmikuu 2019 »
MaTiKeToPeLaSu
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28


« valitse päivä kalenterista

Valitut ajat 18.02.2019


Määrä
 Haluan myös tarjouksen majoituksesta ryhmälleni

 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen