Nimi:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:

Vesijetit, veneet, melonta

 KAJAKIN PÄIVÄVUOKRA

 
kpl: Alkamispäivä: Hinta: 45 €/kpl

SeaBird Discovery / Kuopiossa (ei Tahkolla)

-kajakki on viisain valinta niille jotka etsivät ketterää ja vakaata kajakkia. Tällä mallilla pärjää hienosti merellä, joella ja järvellä. Discovery on kevyt, helppo käsitellä ja se on varustettu hyvillä säätöominaisuuksilla.
Tämä kajakki sopii hyvin kalastukseen ja hyvän vakauden ansiosta kalastukseen pystyy keskittymään paremmin. Istuinaukon läheltä löytyy vesitiivis säilytyslokero, joka on tarkoitettu esim. kameran tai matkapuhelimen säilytykseen. Kajakissa on mukava pehmustettu istuin sekä iso istuinaukko, joten siihen on helppo asettautua. Reisi- ja selkätuen asentoa on mahdollista säätää kajakissa istuen.
Discovery on erinomainen pieni paketti moneen käyttöön!

Hinta sisältää : kellunta pukineet, melat, kartan, käyttö opastuksen


 KANOOTIN PÄIVÄVUOKRA

 
kpl: Alkamispäivä: Hinta: 45 €/kpl

Winkkari 17 kolme paikkainen intiaanikanootti/ Kuopiossa Tai Tahkolla

(polyeteeni) 520cm x 90cm, 40Kg kantavuus 400Kg
vuokra aika on 09.00-17.00 joka voi jatkua myöhempään illasta näin sovittaessa !
hinta sisältää : kellunta pukineet, melat, kartan, käyttö opastuksen SUP-LAUTA VUOKRAUS

 
vrk: Alkamispäivä: Hinta: 45 €/lisävrk

SUP- eli Stand Up Paddling on uusi Suomeen rantautunut hittituote, oka on yksinkertainen ja kevyt liikuntamuoto veden äärellä. SUP lauta muistuttaa paljon surffilautaa jonka päällä seistään meloen. SUP laudat ovat helppokäyttöisiä ja sopivat hyvin kevyeen melontaan huolimatta lautailijan iästä, painosta tai kokemuksesta. Laudan päällä voi meloa ihastellen maisemia, surffata tai tehdä lihaskunto ja jooga liikkeitä. SUP lautailu sopii hyvin niin meri, järvi kuin joki olosuhteisiin ja se on tehokas liikuntamuoto aina kokeneista urheilijoista vasta alkajiin.

Huom. lyhyemmät vuokraukset sovittavissa paikan päällä!