FI | ENPÄIVÄVUOKRAUS (9-17) Lynx Adventure LX –moottorikelkka

PÄIVÄVUOKRAUS (9-17) Lynx Adventure LX –moottorikelkka


280.00


/ kelkka

Lynx Adventure LX –moottorikelkka tekee talven seikkailuista ikimuistoisia koko perheelle.

Lynx Adventure LX – 2-paikkainen moottorikelkka tekee talven seikkailuista ikimuistoisia koko perheelle. Siinä kohtaavat laadukkaat ajo-ominaisuudet taloudellisen ja hiljaisen Rotax® 600 ACE –nelitahtimoottorin kanssa. PPS³-takajousitus tuo ensiluokkaisen matkustusmukavuuden. Älykäs iTC-järjestelmä lisää mukavuutta ja turvallisuutta. 

KELKAN VUOKRAHINTAAN SISÄLTYY

Ajovarusteet kuljettajalle ja matkustajalle: kypärä, hanskat, kengät ja ajohaalari.
Matkustajan penkki
Ajo-opastus, reittikartta
Vakuutus (huomaa omavastuu)
ALV

Huom. Lisäpenkki (selkänoja) on tarjolla erikseen.
Asiakkaan ollessa päihteiden vaikutuksen alaisena emme luovuta moottoriajoneuvoja. Tässä tilanteessa veloitamme varauksen kokonaisuudessa, koska kyseinen kalusto on ollut varattu.

Omavastuu vahinkotilanteessa 1000 € / kelkka.

Polttoaine ei sisälly vuokrahintaan, kelkka luovutetaan tankattuna ja palautetaan tankattuna. Tankkauspiste (lähin) on Tahkon keskustassa.

Vuokrausajat löytyvät kalenterista alla mutta jos sopivaa aikaa ei löydy tai haluat varata kelkan pidemmäksi ajaksi ota yhteyttä sales@tahkosafarit.fi tai 0400 202 303.

Seuraavan päivän työvuorot olemme jo valmistelleet, joten jos haluat varata kelkan huomiselle niin soita  0400 202 303 tai tule aamulla käymään. Avaamme klo 9 ma-la, palvelemme osoitteessa Nipasentie 2, 73310 Tahkovuori silloin kun jääreitti on suljettu, eli alku- ja kevättalvesta. Palvelemme osoitteessa Sääskiniementie 560 keskitalvella jääreittien ollessa auki.

HUOM. Turvallisuussyistä kelkan kyydissä istuvan asiakkaan minimipituus on 140cm.

 

Moottorikelkkailu